DEPO FORUM-Paylaşımın Yeni Adresi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DEPO FORUM-Paylaşımın Yeni Adresi

Depo Forum Bilgiye Dair Herşey

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Fıkra-Azcık gülelim

2 posters
YazarMesaj
enes
Forum Meraklısı
Forum Meraklısı
enes

Fıkra-Azcık gülelim Empty
MesajKonu: Fıkra-Azcık gülelim   Fıkra-Azcık gülelim Icon_minitimePerş. Nis. 09, 2009 8:23 pm

Temel ava çıkmış, eli boş dönmemek için kasaptan bir tavşan almış. Fadime,

- Ha pu netur, soyulmuş tavşanı nasıl avlaysun?
- Sevişirken yakaladum, çiyinmeye firsatu olmadu vurdimm onuuu...

Bizim Temel, bir tv kanalinda yarismaya katilir.
Kazandigi parayi eksik verirler.
Temel sebebini sorar.
E, oyle vergi kesiyoruz" cevabini alir.
Bunun uzerine Temel, avukata basvurur. Avakut ona Televizyonu mahkemeye ver der.
Aradan zaman gecer avukat yolda Temeli gorur, ona sorar.
Ula televizyonu mahkemeye verdin mi ?
Temel cevaplar.
Verdim ama ertesi cün keri ketirdim oni...
Insan yine de televizyonsuz yapamayi! sonradan geri aldımm onu

Fadime ile Temel büyükada da dolaşıyorlarmış
Bir martı Temel`in kafasına pislemiş
Fadime:
-Temel git şu tuvaletten tuvalet kağıdı al
Temel:
-Gerek yoktir kuş çoktan uçup gittu

Salı, 13 Kasım 2007

temel birgün mahallenin imamına sorar
hoca bize cennette 4 huri verecekleri doğru mu?
hoca:
evet doğru der
peki bizim hanım cennete giderse ona ne verecekler?
hoca:
onada 4 nuri verirler
temel sinirlenip eve dönmüş
bi bakmış karısı namaz kılıyo
sinirlenip basmış tekmeyi
-orospu mu olacan lan sen?

temel fransız ve ingiliz 6 yıl hapse girerler 6 yıl hapisi yer ve çıkarlar çıktıklarında nerede kalacaklarını aralarında tartışırken fransız atılır:

-benim 6 bin katlı binam var isterseniz oaraya gidelim

ingiliz:

-benimde 850 bin katlı binam var isterseniz oraya gidelim demiş

temel:

-haçen uşaklar kavga edeysuz ama benim bir binam var hapse girmeden önce aşagı tükürdüm hala yere düşmedi demiş Smile)

Salı, 13 Kasım 2007

3 atranot uzaya gidecek.Bunlardan biri alman biri ingiliz biride bizim temel.Bunlar yıllarca gelmiyecekleri için en önemli ihtiyaclarını sorarlar.Alman bana sarışın,esmer,kumral hatun der.İngiliz bana bol bol içki der.Bizim temel baaa bol bol cigara der.Neyse istekler temin edilip uzaya fırlatılıyorlar.3 astronot aradan yıllar geçiyor geri dönüyorlar.Tabi aileler merakla bekliyor.Önce alman iniyor dalyan gibi alman olmuş iğne iplik.Sonra ingiliz iniyor adam zil zorna sarhoş.Tabiki sıra temele geliyor.Temel kapıda görünür görünmez bi fırlıyor agzında cigarayla:
-"Allahını seven baaa ateş versuuun

Salı, 13 Kasım 2007

Temel bir gün avrupaya gider.Temel'in kötü bir aliskanligida vardir, sürekli içki içer.

Birgun bir bara girip barmenden üç bira ister ve hepsini içer.Üç-bes defa böyle yapinca barmen merak eder ve sorar;

-"Niye hep üç tane bira içiyorsunuz?

Temel cevap verir;

-"Ben, Dursun ve Hamdi bizler üçüzüz. Hepimiz dünyanin farkli yerlerindeyiz. Hepimizde bara girdigimizde birbirimizin yerine bira içeriz, öteki iki birayi o yüzden içiyorum" der.

Yine günlerden bir gün Temel bara gelir ve iki bira ister, barmen verir.Temel biralari içtikten sonra tam kalkarken barmen sorar;

-"Allah rahmet eylesin efendim, kardesinizin biri öldü heralde?" deyince Temel cevap verir;

-"Hayir ben içkiyi biraktim da.."

Temel ile dursun aynı yerde askerlik yapıyorlarmış.Temel in askerliğinin bitmesine iki gün kalmış ama memleketine gidecek parası yokmuş.Temel bir kenarda oturmuş napıcam diye kara kara düşünürken Dursun yanına gelmiş ne oldu Temel ne bu halin demiş; -Temel de; neolcak teskereyi alıcaz ama memlekete dönücek para yok .demiş -dursun da ;düşündüğün şeye bak benim evim burada bize gidersin bir iş bulur bi iki gün çalışıp memleketine gidecek parayı buluncada gidersin demiş. Temel bunu duyunca sevinçten napıcağını şaşırmış.İki gün sonra teskereyi almış doğru dursunun eve.Dursunun ev iki oda bir yer.Bir odada yemek yiyorlar bir odada yatıyorlarmış. Evdede Dursunun karısı ,Dursunun kızı, Dursunun kayınvalidesi varmış bunlar yemek yeyip sohbet ettikten sonra yatmışlar.En başa temel onun yanına kayınvalide ortaya dursunun karısı,onun yanına da dursunun kızı yatmış.Temelde 18 ayın abazalığı şeytan rahat bırakmaz naapsan ne etsem bunlardan birini siksem diye düşünmeye başlamış.Birden aklına bir fikir gelmiş,başlamış uykusunda sayıklamaya. AM OLSADA SİKSEEMMM.... AM OLSADA SİKSEEMMM...diye hiç birinden ses gelmemiş.10 dakka sonra gene başlamış sayıklamaya... AM OLSADA SİKSEEMMM.... AM OLSADA SİKSEEMMM...diye ordan dursunun karısı ses vermiş..... İSTEDİNDE VERMEEEDİKMİİİ...İSTEDİNDE VERMEEEDİKMİİİ...DİYE ordan dursunun kızı.........
GENİŞİ BIRAK DARA GEEELLL...GENİŞİ BIRAK DARA GEEELLL..DİYE
bu arada dursunun kayınvalidesi yataktan bir fırlamış....
İBNELİK YAPMA SIRADAN GİTTTTT..İBNELİK YAPMA SIRADAN GİİTTTT..........DİYE......

Temel uçakla Trabzona gidecekmis. Oturmus bir yere rasgele... Asil yer sahibi gelmis;

Yer sahibi: Beyfendi burasi benim yerim kalkarmisiniz?

Temel: Hayir

Yer sahibi : Beyfendi burasi benim yerim kalkin

Temel: Hayir

Yer sahibi gider hostese basvurur.

Hostes: Beyefendi burasi sizin yeriniz degil kalkarmisiniz lütfen

Temel: Kalkmam

Hostes çare bulamayinca kaptana basvurur. Kaptan, Temel'in kulagina bisey fisildar ve Temel gecer arka tarafa oturur. Herkes hayret etmis biz bu kadar ugrastik kalkmadi acaba Kaptan nasil kaldirdi bunu. Dayanamayıp sormuslar kaptana:

Kaptan:
-Dedim ki Burasi Trabzon'a Gitmez.

Temel ile Dursun bir gün para kazanmak için Amerika'ya gitmeye karar verirler.Uçaktan indiklerinde Temel:

-"Ayrilalim 2 sene sonra yine burada bulusucaz" der.Dursun da

-"Tamam" der.Aradan 2 sene geçer.Temel bir taksiye atlar,bulusma yerine erkenden gelir. Aradan 5 dakika geçer bir de ne görsün bir limuzin gelir ve içinden Dursun çikar.Temel hemen sorar

-"Nasil aldin bunu?" Dursun da:

-"Bir alet icat ettim penisini sokuyosun, 5 dolar atiyosun orgazm oluyosun".Temel:

-"Tamam 2 sene sonra yine bulusucaz" der. Aradan 2 sene daha geçer. Dursun bulusma yerine yine limuzini ile gelir,aradan bir iki dakika geçer ve helikopter sesleri polis sirenleri bir sürü eskort etrafa dolusur.Bir helikopter iner ve içinden Temel çikar, Dursun sasirmistir hemen Temele sorar

-"Nasil yaptin bunu?".Temel de

-"Bir alet icat ettim penisini sokuyosun 5 dolar atiyosun, 50 dolar atmadan geri birakmiyo" demis

Azrail Temel’in canını almak için gelir. Temel'se Azrail'den kurtulmak için hemen bir çare bulur.

İşaret parmağını ağzına sokar ve "aguk guguk" sesleri çıkartarak bebek taklidi yapar.

Azrail durumu anlayıp Temel’in oyununu bozmak istemez ve gider.

Azrail ertesi gün Temel’i almak için geldiğinde Temel’in kendisine bir emzik bile aldığını ve yerlerde emeklediğini görür ve Temel’e seslenir:

- Temel, gel attaaaa gideceğiz...

Salı, 13 Kasım 2007

Bir gün Temel balığa çıkar. İyi bir avdan sonra bir tekne balık tutar. Birden hava patlar ve çok büyük bir fırtına çıkar.

Temel dua etmeye başlar.Tanrım beni bu fırtınadan kurtarırsan bütün bu balıkları fakirlere dağıtacağım der içinden.

Hava bir zaman sonra düzelir.Temel evine dönmeye başlar.Bir tarafdanda balıklara bakar ve içinden bu balıklar fazla yarısını dağıtsam olur der. Biraz daha sonra balıklara tekrar bakar ve bu balıkların yarısıda çok fazla, ben bunların çeyreğini dağıtsam olur der.

Biraz daha zaman geçer Temel tekrar balıklara bakar.Tam o sırada hava tekrar bozulur.Temel kafasını gökyüzüne diker ve şöyle der:

-Haçen sende şakadan heç anlamiyesun...

Temel asansöre binmiş başlamış beklemeye bir müddet sonra Dursun girmiş asansöre bakmış Temel bekliyor oda beklemiş.

Bu arada biri daha binmiş ve neden beklediklerini sormuş
Temel hemen cevap vermiş :
- "uşagum görmeymisun ha burda 4 kişiliktir yazayı"
enes
Forum Meraklısı
Forum Meraklısı
enes

MesajKonu: Geri: Fıkra-Azcık gülelim   Fıkra-Azcık gülelim Icon_minitimePerş. Nis. 09, 2009 8:24 pm

arkadaşlar bazıları biraz ayıp (argo) ama kusura bakmayın
OpeD
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Fıkra-Azcık gülelim   Fıkra-Azcık gülelim Icon_minitimeC.tesi Nis. 11, 2009 1:33 pm

Bu konularda cok hassasız lutfen bir daha olmasın(no argo vs.) tekrarlanırsa BANNN...

Fıkra-Azcık gülelim
1 sayfadaki 1 sayfası